Romantiikka Hopeinen Kakkuhaarukka

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka kakkuhaarukka on valmistettu hopeasta. Kakkuhaarukan pituus on 14,6 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15095

;
88,00 €
-21%

Romantiikka Hopeinen Kakkuhaarukka

Romantiikka Hopeinen Kakkuhaarukka

Tuotekoodi: 15095

Romantiikka Hopeinen Kakkuhaarukka 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

111,00 €

88,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka kakkuhaarukka on valmistettu hopeasta. Kakkuhaarukan pituus on 14,6 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15095
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki