Romantiikka Hopeinen Kastikekauha

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan kastikekauha on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kastikekauhan pituus on 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15125

;
104,00 €
-20%

Romantiikka Hopeinen Kastikekauha

Romantiikka Hopeinen Kastikekauha

Tuotekoodi: 15125

Romantiikka Hopeinen Kastikekauha 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

130,00 €

104,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan kastikekauha on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kastikekauhan pituus on 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15125
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki