Romantiikka Hopeinen Leivoslapio

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan leivoslapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Leivoslapion pituus on 22,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15124

;
90,00 €
-20%

Romantiikka Hopeinen Leivoslapio

Romantiikka Hopeinen Leivoslapio

Tuotekoodi: 15124

Romantiikka Hopeinen Leivoslapio 0 0

Väliaikaisesti loppu

113,00 €

90,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan leivoslapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Leivoslapion pituus on 22,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15124
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki