Romantiikka Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan pizza-/piirakkalapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Lapion pituus on 25 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15100

;
95,00 €
Romantiikka Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio 5 2
-20%

Romantiikka Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio

Romantiikka Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio

Tuotekoodi: 15100

Romantiikka Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio 5 2

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

95,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan pizza-/piirakkalapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Lapion pituus on 25 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15100
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki