Romantiikka Hopeiset 6kpl Ruokahaarukkaa ja -veistä

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan ruokahaarukat ja -veitset ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl ruokahaarukoita ja -veitsiä. Ruokahaarukan pituus on 17,8 cm ja ruokaveitsen pituus on 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15101

;
1 176,00 €
-20%

Romantiikka Hopeiset 6kpl Ruokahaarukkaa ja -veistä

Romantiikka Hopeiset 6kpl Ruokahaarukkaa ja -veistä

Tuotekoodi: 15101

Romantiikka Hopeiset 6kpl Ruokahaarukkaa ja -veistä 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

1 470,00 €

1 176,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan ruokahaarukat ja -veitset ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl ruokahaarukoita ja -veitsiä. Ruokahaarukan pituus on 17,8 cm ja ruokaveitsen pituus on 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15101
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki