Romantiikka Hopeiset 6kpl Voileipähaarukkaa ja -veitseä

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan voileipähaarukat ja -veitset ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl voileipähaarukoita ja -veitsiä. Voileipähaarukan pituus on 16,3 cm ja voileipäveitsen pituus on 19,3 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15098

;
1 161,00 €
-20%

Romantiikka Hopeiset 6kpl Voileipähaarukkaa ja -veitseä

Romantiikka Hopeiset 6kpl Voileipähaarukkaa ja -veitseä

Tuotekoodi: 15098

Romantiikka Hopeiset 6kpl Voileipähaarukkaa ja -veitseä 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

1 452,00 €

1 161,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan voileipähaarukat ja -veitset ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl voileipähaarukoita ja -veitsiä. Voileipähaarukan pituus on 16,3 cm ja voileipäveitsen pituus on 19,3 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15098
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki