Romantiikka Hopeiset Kakkuottimet

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan kakkuottimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kakkuatraimen pituus on 19,5 cm ja kakkuveitsen pituus 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15097

;
187,00 €
-20%

Romantiikka Hopeiset Kakkuottimet

Romantiikka Hopeiset Kakkuottimet

Tuotekoodi: 15097

Romantiikka Hopeiset Kakkuottimet 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

234,00 €

187,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan kakkuottimet ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kakkuatraimen pituus on 19,5 cm ja kakkuveitsen pituus 21 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15097
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki