Rosefield Small Edit 26SRGD-271

d:Rosefield Small Edit 26SRGD-271-naisten rannekkellossa huokuu New Yorkin moderni estetiikka, ja kellossa on pieni 26 mm leveä runko ja kaksivärinen teräsranneke. Kello on näyttävä itsessään ja helppo yhdistää samansävyisten rannekorujen kanssa suuremmaksi kokonaisuudeksi. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 12 mm, ja pakkaus sisältää rannekkeen pidentämiseen tarkoitetun jatkopalan ja työkalun, jolla ranneke on helppo säätää juuri itselle sopivaksi. Kaikilla Rosefield-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 37420

;
81,00 €
-26%

Rosefield Small Edit 26SRGD-271

Rosefield Small Edit 26SRGD-271

Tuotekoodi: 37420

Rosefield Small Edit 26SRGD-271 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

109,00 €

81,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield Small Edit 26SRGD-271-naisten rannekkellossa huokuu New Yorkin moderni estetiikka, ja kellossa on pieni 26 mm leveä runko ja kaksivärinen teräsranneke. Kello on näyttävä itsessään ja helppo yhdistää samansävyisten rannekorujen kanssa suuremmaksi kokonaisuudeksi. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 12 mm, ja pakkaus sisältää rannekkeen pidentämiseen tarkoitetun jatkopalan ja työkalun, jolla ranneke on helppo säätää juuri itselle sopivaksi. Kaikilla Rosefield-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37420
Brändi Rosefield
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn 26SRGD-271

Pieni hetki