Rosefield The Ace ACSS-A04 Silver Sunray/Silver

d:Rosefield The Ace ACSS-A04 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Hopeanvärisessä Silver Sunray/Silver -mallissa runko on leveydeltään 33 mm. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on erittäin laadukkaan tuntuinen ja myös säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kellon viimeistelee sunray-pintainen taulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö. Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35235

;
89,00 €
-25%

Rosefield The Ace ACSS-A04 Silver Sunray/Silver

Rosefield The Ace ACSS-A04 Silver Sunray/Silver

Tuotekoodi: 35235

Rosefield The Ace ACSS-A04 Silver Sunray/Silver 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

89,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield The Ace ACSS-A04 -rannekello on todellinen ässä hihassa - kirjaimellisesti! Hopeanvärisessä Silver Sunray/Silver -mallissa runko on leveydeltään 33 mm. Messinkinen runko pitää sisällään luotettavan japanilaisen Miyota-koneiston. 18 mm ranneke on erittäin laadukkaan tuntuinen ja myös säädettävissä 12,2 - 19 cm pituuteen. Kellon viimeistelee sunray-pintainen taulu, josta löytyy lisäominaisuutena myös kätevä päivyrinäyttö.

Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35235
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn ACSS-A04

Pieni hetki