Rosefield The Boxy QVSGD-Q013 White Sunray/Silver/Gold

d:Rosefield The Boxy QVSGD-Q013 White Sunray/Silver/Gold -rannekellossa on särmää - kirjaimellisesti! Neliskanttinen 26 mm runko on valmistettu messingistä ja sen sisällä operoi laadukas japanilainen Miyota-koneisto. Kullanväristä runkoa säestää kauniisti kaksivärinen 16 mm ranneke, jonka pituus on säädettävissä välille 12,2 - 19 cm. Sunray-kellotaulusta löytyy lisäominaisuutena päivyrinäyttö. Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35231

;
81,00 €
Rosefield The Boxy QVSGD-Q013 White Sunray/Silver/Gold 5 1
-26%

Rosefield The Boxy QVSGD-Q013 White Sunray/Silver/Gold

Rosefield The Boxy QVSGD-Q013 White Sunray/Silver/Gold

Tuotekoodi: 35231

Rosefield The Boxy QVSGD-Q013 White Sunray/Silver/Gold 5 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

109,00 €

81,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield The Boxy QVSGD-Q013 White Sunray/Silver/Gold -rannekellossa on särmää - kirjaimellisesti! Neliskanttinen 26 mm runko on valmistettu messingistä ja sen sisällä operoi laadukas japanilainen Miyota-koneisto. Kullanväristä runkoa säestää kauniisti kaksivärinen 16 mm ranneke, jonka pituus on säädettävissä välille 12,2 - 19 cm. Sunray-kellotaulusta löytyy lisäominaisuutena päivyrinäyttö.

Kaikille Rosefield-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35231
Brändi Rosefield
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn QVSGD-Q013

Pieni hetki