Rosefield The Boxy QWSS-Q02 White Sunray/Mesh/Silver

Sku: 32951

99,00 €

Rosefield The Boxy QWSS-Q02 White Sunray/Mesh/Silver

Rosefield The Boxy QWSS-Q02 White Sunray/Mesh/Silver

Tuotekoodi: 32951

Rosefield The Boxy QWSS-Q02 White Sunray/Mesh/Silver 0 0

Väliaikaisesti loppu

99,00 €

Tuotekuvaus

The Boxy on Rosefieldin mallisto suoraan muotimaailman huipulta. Catwalkin loisteesta juuri sinun kokoelmiisi - tämä neliskulmainen retrokello tarjoaa ainutlaatuista luksusta todelliseen huippuhintaan! Persoonallisissa Boxy-kelloissa runko on kooltaan 26x28 mm ja valmistettu messingistä. Äärimmäisen hoikka 6,8 mm siluetti pitää sisällään laadukkaan japanilaisen Miyota-koneiston.

White Sunray/Mesh/Silver -mallissa on hopeanvärinen teräsranneke, joka on 16 mm leveä ja säädettävissä 12,2 - 18,6 cm pituuteen. Tämä malli onkin täydellinen jopa kaikkein siroimpiin ranteisiin! Valkoisessa kellotaulussa kulkevat hopeanväriset indeksit. Mukana myös kätevä päivyritoiminto. Tutustu myös malliston muihin trendikkäisiin tuotteisiin!

Kaikille Rosefield -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tuotenumero QWSS-Q02

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32951
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn QWSS-Q02

Pieni hetki