Rosefield The Gabby NWG-N90

d:Rosefield The Gabby NWG-N90-rannekello yhdistää tyylin aktiivisuuteen. Täysin teräksestä valmistettu kullanvärinen The Gabby sisältää Japanilaisen koneiston ja erilliset näytöt 24 tunnin kellolle ja ajanottosekunneille ja -minuuteille. Runko on 33 mm leveä. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 16 mm, ja pakkauksen mukana tulee rannekkeen jatkopala ja työkalu rannekkeen muokkaamiseen. Kaikilla Rosefield-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 37409

;
111,00 €
-26%

Rosefield The Gabby NWG-N90

Rosefield The Gabby NWG-N90

Tuotekoodi: 37409

Rosefield The Gabby NWG-N90 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

149,00 €

111,00 €

Tuotekuvaus

Rosefield The Gabby NWG-N90-rannekello yhdistää tyylin aktiivisuuteen. Täysin teräksestä valmistettu kullanvärinen The Gabby sisältää Japanilaisen koneiston ja erilliset näytöt 24 tunnin kellolle ja ajanottosekunneille ja -minuuteille. Runko on 33 mm leveä. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 16 mm, ja pakkauksen mukana tulee rannekkeen jatkopala ja työkalu rannekkeen muokkaamiseen. Kaikilla Rosefield-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37409
Brändi Rosefield
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Luonnonvalkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Multifunction
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn NWG-N90

Pieni hetki