Rotary Tradition Gold Plated GMT Swiss Watch GS90183/02

d:Rotary Tradition Gold Plated GMT Swiss Watch GS90183/02 -kellossa on erittäin kestävä, lähes naarmuuntumaton safiirilasi. Tämä Rotaryn malli on valmistettu Sveitsissä ja siinä on Sveitsiläinen Rondan paristokoneisto. Kellon runko on PVD pinnoitettu punakullalla, kellotaulu on valkoinen ja kokonaisuuden täydentää musta nahkaranneke. Kellon rungon leveys on 40mm ja paksuus 10,7mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm. Kellossa on Rotaryn Dolphin Standard vesitiiviysmerkintä, joten se solveltuu uimiseen ja pintasukellukseen. Ominaisuuksina kellossa on kaksoisaika sekä päivyri. Laadukkaat sveitsiläiset Rotary-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa! Rotary-kelloille myönnetään ostohetkellä kahden vuoden kansainvälinen takuu, joka kattaaa kellon mahdolliset valmistusvirheet. Saat kellollesi vuoden lisätakuun rekisteröimällä kellosi osoitteessa: https://www.rotarywatches.com/en/guarantee Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 31985

;
194,90 €
Rotary Tradition Gold Plated GMT Swiss Watch GS90183/02 5 1
-50%

Rotary Tradition Gold Plated GMT Swiss Watch GS90183/02

Rotary Tradition Gold Plated GMT Swiss Watch GS90183/02

Tuotekoodi: 31985

Rotary Tradition Gold Plated GMT Swiss Watch GS90183/02 5 1

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

390,00 €

194,90 €

Tuotekuvaus

Rotary Tradition Gold Plated GMT Swiss Watch GS90183/02 -kellossa on erittäin kestävä, lähes naarmuuntumaton safiirilasi. Tämä Rotaryn malli on valmistettu Sveitsissä ja siinä on Sveitsiläinen Rondan paristokoneisto. Kellon runko on PVD pinnoitettu punakullalla, kellotaulu on valkoinen ja kokonaisuuden täydentää musta nahkaranneke. Kellon rungon leveys on 40mm ja paksuus 10,7mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 20mm. Kellossa on Rotaryn Dolphin Standard vesitiiviysmerkintä, joten se solveltuu uimiseen ja pintasukellukseen. Ominaisuuksina kellossa on kaksoisaika sekä päivyri. Laadukkaat sveitsiläiset Rotary-rannekellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa!

Rotary-kelloille myönnetään ostohetkellä kahden vuoden kansainvälinen takuu, joka kattaaa kellon mahdolliset valmistusvirheet. Saat kellollesi vuoden lisätakuun rekisteröimällä kellosi osoitteessa: https://www.rotarywatches.com/en/guarantee

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 31985
Brändi Rotary
Väri Hopea, Musta, Punakulta
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Punakulta
Väri Hopea, Musta, Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn GS90183/02

Pieni hetki