S. Oliver SO-3603-PQ

d: S. Oliver SO-3603-PQ lasten rannekello sopii perheen vauhtihirmulle ensimmäiseksi kelloksi. Kellossa on sinipunainen formulateema ja rannekelenkissä on kuvattuna ruutulippu. Helppoluluisen tästä kellosta tekee valkoiset viisarit ja selkeä numerointi, ja mustassa kellokehässä on erillinen numerointi, joka auttaa sekuntien lukemista ja opettelua. Kellon viisarit loistavat pimeässä. Kellon takakansi ja solki on kestävää ruostumatonta terästä ja 14 mm leveä ranneke on pehmeää joustavaa silikonia. Rannekkeessa on kaksi erillistä lenkkiä, jotka pitävät sen tiukasti kiinni eikä kello pääse putoamaan. Rannekkeen pituus on 12-17 cm ja rungon leveys on 30 mm. Kaikille S.Oliver -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36693

;
39,95 €
    • S. Oliver SO-3603-PQ on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

S. Oliver SO-3603-PQ

S. Oliver SO-3603-PQ

Tuotekoodi: 36693

S. Oliver SO-3603-PQ 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

39,95 €

Tuotekuvaus

S. Oliver SO-3603-PQ lasten rannekello sopii perheen vauhtihirmulle ensimmäiseksi kelloksi. Kellossa on sinipunainen formulateema ja rannekelenkissä on kuvattuna ruutulippu. Helppoluluisen tästä kellosta tekee valkoiset viisarit ja selkeä numerointi, ja mustassa kellokehässä on erillinen numerointi, joka auttaa sekuntien lukemista ja opettelua. Kellon viisarit loistavat pimeässä. Kellon takakansi ja solki on kestävää ruostumatonta terästä ja 14 mm leveä ranneke on pehmeää joustavaa silikonia. Rannekkeessa on kaksi erillistä lenkkiä, jotka pitävät sen tiukasti kiinni eikä kello pääse putoamaan. Rannekkeen pituus on 12-17 cm ja rungon leveys on 30 mm.

Kaikille S.Oliver -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36693
Brändi S.Oliver
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Lasten kellot
Materiaali Muovi
Rungon väri Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn SO-3603-PQ

Pieni hetki