S. Oliver SO-3762-PQ

d: S. Oliver SO-3726-PQ lasten rannekellossa on suloinen vaaleanpunavalkoinen sydänteema. Valkoista kellotaulua koristaa lilat numerot ja viisarit, joita on helppo lukea ja kellotaulua ympäröi vaaleanpunainen numeroitu kellokehä mikä tekee numeroiden ja sekuntien lukemisesta ja opettelusta helppoa. Kellossa on 30 mm:iä leveä runko, ja takakansi ja solki on ruostumatonta terästä. 14 mm leveä ranneke on pehmeää joustavaa silikonia, ja rannekkeessa on kaksi erillistä lenkkiä, jotka pitävät sen tiukasti kiinni eikä kello pääse putoamaan. Rannekkeen pituus on 12-17 cm. Kaikille S.Oliver -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36697

;
39,95 €
S. Oliver SO-3762-PQ 5 1

S. Oliver SO-3762-PQ

S. Oliver SO-3762-PQ

Tuotekoodi: 36697

S. Oliver SO-3762-PQ 5 1

Väliaikaisesti loppu

39,95 €

Tuotekuvaus

S. Oliver SO-3726-PQ lasten rannekellossa on suloinen vaaleanpunavalkoinen sydänteema. Valkoista kellotaulua koristaa lilat numerot ja viisarit, joita on helppo lukea ja kellotaulua ympäröi vaaleanpunainen numeroitu kellokehä mikä tekee numeroiden ja sekuntien lukemisesta ja opettelusta helppoa. Kellossa on 30 mm:iä leveä runko, ja takakansi ja solki on ruostumatonta terästä. 14 mm leveä ranneke on pehmeää joustavaa silikonia, ja rannekkeessa on kaksi erillistä lenkkiä, jotka pitävät sen tiukasti kiinni eikä kello pääse putoamaan. Rannekkeen pituus on 12-17 cm.

Kaikille S.Oliver -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36697
Brändi S.Oliver
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen pituus 120 - 170 mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Lasten kellot
Materiaali Muovi
Rungon väri Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn SO-3762-PQ

Pieni hetki