S. Oliver SO-3915-PQ

d: S. Oliver SO-3615-PQ lasten rannekellon ranneketta koristaa taianomaiset yksisarviset ja kellotaulussa on tähtikuviointi. Sinisessä kellotaulussa on valkoiset numerot ja viisarit, joita on helppo lukea, ja 27 mm:iä leveä ruostumaton teräsrunko on kevyt, mutta samalla kestävä ranteessa. Solki on ruostumatonta terästä ja 14 mm leveä ranneke on pehmeää joustavaa silikonia. Rannekkeessa on kaksi erillistä lenkkiä, jotka pitävät sen tiukasti kiinni eikä kello pääse putoamaan. Rannekkeen pituus on 12-17 cm ja rungon leveys on 30 mm. Kaikille S.Oliver -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36700

;
49,95 €
S. Oliver SO-3915-PQ 4 1

S. Oliver SO-3915-PQ

S. Oliver SO-3915-PQ

Tuotekoodi: 36700

S. Oliver SO-3915-PQ 4 1

Väliaikaisesti loppu

49,95 €

Tuotekuvaus

S. Oliver SO-3615-PQ lasten rannekellon ranneketta koristaa taianomaiset yksisarviset ja kellotaulussa on tähtikuviointi. Sinisessä kellotaulussa on valkoiset numerot ja viisarit, joita on helppo lukea, ja 27 mm:iä leveä ruostumaton teräsrunko on kevyt, mutta samalla kestävä ranteessa. Solki on ruostumatonta terästä ja 14 mm leveä ranneke on pehmeää joustavaa silikonia. Rannekkeessa on kaksi erillistä lenkkiä, jotka pitävät sen tiukasti kiinni eikä kello pääse putoamaan. Rannekkeen pituus on 12-17 cm ja rungon leveys on 30 mm.

Kaikille S.Oliver -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita sitten kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36700
Brändi S.Oliver
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen pituus 120 - 170 mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 27 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Lasten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn SO-3915-PQ

Pieni hetki