Samsung Galaxy Buds+ kuulokkeet musta SM-R175NZKANEE

d:Samsungin uudet mustat Galaxy Buds+ SM-R175NZKANEE -kuulokkeet takaavat kirkkaiden diskanttien ja voimakkaiden bassoääniensä ansiosta mieluisat kuunteluelämykset. Kyseessä ovat Samsungin ensimmäiset nappikuulokkeet, joissa on kaksisuuntaiset kaiuttimet AKG:n äänentoistolla. Adaptiivisen kolmen mikrofonin järjestelmän ansiosta myös puhelut ovat taatusti selkeät. Kaksi ulkomikrofonia yhdessä sisämikrofonin kanssa takaavat sen, että äänesi kuuluu puhelinlinjoilla ilman häiritsevää taustamelua ja kohinaa. Pitkä akkukesto, miellytävä ergonominen muotoilu ja tyylikäs ulkoasu tekevät näistä kuulokkeista erinomaisen valinnan juuri sinulle, joka tarvitset pieniä, näppäriä ja ennen kaikkea laadukkaita langattomia kuulokkeita. Ominaisuudet: Pitkä akkukesto: yhdellä latauksella 11 tuntia (latauskotelon kanssa jopa 22 tuntia) Langaton lataus: lataa kuulokkeet latauskotelon avulla tai millä tahansa Qi-yhteensopivalla langattomalla laturilla Huippunopea johdollinen lataus: kolmen minuutin latauksella saat tunnin kuunteluaikaa Kuulokkeiden hallinta kosketuksella: Selaa soittolistaasi, vastaa puheluihin, säädä äänenvoimakkuutta ynnä muuta Säädä ympäristön äänenvoimakkuutta: voit lisätä ympäristön äänenvoimakkuutta, kun haluat kuulla ympärilläsi tapahtuvat asiat paremmin kuulokkeita irrottamatta Tekniset tiedot: Yhteensopivat älypuhelimet: Android 5.0 tai uudempi, 1.5GB+ / iPhone 7 tai uudempi, vähintään iOS 10 Bluetooth-versio: Bluetooth v5.0 (LE jopa 2 Mbps) Väri: musta Mitat: 22,5 x 17,5 x 19,2 mm Paino: 6,3 g Latauskotelon mitat: 26,5 x 70 x 38,8 mm Pakkauksen mukana toimitetaan latauskotelo, kuulokkeet, kumipäälliset (S, M, L), pika-aloitusopas, USB-johto ja korvaosat (S, M, L.)

Sku: 41383

;
169,00 €

Samsung Galaxy Buds+ kuulokkeet musta SM-R175NZKANEE

Samsung Galaxy Buds+ kuulokkeet musta SM-R175NZKANEE

Tuotekoodi: 41383

Samsung Galaxy Buds+ kuulokkeet musta SM-R175NZKANEE 0 0

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

169,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Samsungin uudet mustat Galaxy Buds+ SM-R175NZKANEE -kuulokkeet takaavat kirkkaiden diskanttien ja voimakkaiden bassoääniensä ansiosta mieluisat kuunteluelämykset. Kyseessä ovat Samsungin ensimmäiset nappikuulokkeet, joissa on kaksisuuntaiset kaiuttimet AKG:n äänentoistolla. Adaptiivisen kolmen mikrofonin järjestelmän ansiosta myös puhelut ovat taatusti selkeät. Kaksi ulkomikrofonia yhdessä sisämikrofonin kanssa takaavat sen, että äänesi kuuluu puhelinlinjoilla ilman häiritsevää taustamelua ja kohinaa. Pitkä akkukesto, miellytävä ergonominen muotoilu ja tyylikäs ulkoasu tekevät näistä kuulokkeista erinomaisen valinnan juuri sinulle, joka tarvitset pieniä, näppäriä ja ennen kaikkea laadukkaita langattomia kuulokkeita.

Ominaisuudet:

 • Pitkä akkukesto: yhdellä latauksella 11 tuntia (latauskotelon kanssa jopa 22 tuntia)
 • Langaton lataus: lataa kuulokkeet latauskotelon avulla tai millä tahansa Qi-yhteensopivalla langattomalla laturilla
 • Huippunopea johdollinen lataus: kolmen minuutin latauksella saat tunnin kuunteluaikaa
 • Kuulokkeiden hallinta kosketuksella: Selaa soittolistaasi, vastaa puheluihin, säädä äänenvoimakkuutta ynnä muuta
 • Säädä ympäristön äänenvoimakkuutta: voit lisätä ympäristön äänenvoimakkuutta, kun haluat kuulla ympärilläsi tapahtuvat asiat paremmin kuulokkeita irrottamatta

Tekniset tiedot:

 • Yhteensopivat älypuhelimet: Android 5.0 tai uudempi, 1.5GB+ / iPhone 7 tai uudempi, vähintään iOS 10
 • Bluetooth-versio: Bluetooth v5.0 (LE jopa 2 Mbps)
 • Väri: musta
 • Mitat: 22,5 x 17,5 x 19,2 mm
 • Paino: 6,3 g
 • Latauskotelon mitat: 26,5 x 70 x 38,8 mm

Pakkauksen mukana toimitetaan latauskotelo, kuulokkeet, kumipäälliset (S, M, L), pika-aloitusopas, USB-johto ja korvaosat (S, M, L.)

Tekniset tiedot

Tuotenumero 41383
Brändi Samsung
mpn SM-R175NZKANEE

Pieni hetki