Seiko Astron SSE001J1 Flagship Limited Edition Chronograph -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Astron SSE001J1 Flagship Limited Edition Chronograph


Kysy tarjousta

Ei varastossa

SKU: 16034

Näitä tyylikkäitä ja huolellisesti viimeisteltyjä Seiko Astron SSE001 Flagship Limited Edition Chronograph kelloja valmistetaan vain 7000kpl, joista vain kaksi saatiin Suomeen.

Seiko Astron SSE001 Flagship Limited Edition Chronograph on nimensä mukaisesti uudemman Seiko Astron sukupolven lippulaiva. Nämä uudet mullistavat Astronit ovat 30% edeltäjiään pienempiä ja poikkeuksena edeltäjiinsä, niissä on myös kronografi eli ajanotto, joka mittaa aikaa viidesosasekunnin tarkkuudella kuuteen tuntiin saakka. Tämän tyylikkään ja puhdaslinjaisen kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta ja kevyestä titaanista, jonka pintakäsittely on vertaansa vailla. Myös kellon ranneke on valmistettu titaanista sekä keramiikasta ja siinä on tuplapainimilla varustettu lukitus. Tämän lisäksi tyylikkään Limited Edition lahjapakkauksen kätköistä löytyy myös toinen ranneke, joka on valmistettu aidosta krokotiilin nahkasta. Vaihtorannekkeen väri on musta, mikä varmistaa kellon monikäyttöisyyden. Kellon tyylikästä vaaleaa taulua suojaava lasi on safiirilasia, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi. Kellon bezel, eli aikakehä on valmistettu mustasta keramiikasta.  Kello on 100m/10atm vesitiiivis ja sen rungon leveys on 45mm ja paksuus 13,3mm.

Kuten aiemmatkin Astronit, myös uudemman sukupolven mallit ottavat ajan GPS sateliiteista. Seiko SSE001 kello pysyy siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Rannekellon tarkka GPS-siru synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Se tunnistaa 40 aikavyöhykettä, joten kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Siinä on myös perpetual-kalenteri vuoteen 2100 saakka, joten se osaa vaihtaa päivyrin päivämäärän aina oikeaksi kuun vaihtuessa, eli se ottaa huomioon kuukausien pituuksien erot. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Tiedustelut koskien Seiko Astron sarjan kelloja voitte lähettää myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

SKU 16034
Brändi Seiko
Kategoria Miesten kellot
Takuu 2 vuotta
mpn SSE001