Seiko Astron SSE021 Limited Edition Chronograph on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Astron SSE021 Limited Edition Chronograph

3 465,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
16032

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Täydellisesti viimeisteltyjä Seiko Astron SSE021J1 Limited Edition kelloja valmistetaan vain 1000kpl, joista vain kaksi tulee Suomeen. Se on siis harvinaisin Seiko Astron malli, mitä tähän mennessä on valmistettu. Tätä ei tule enää myöhemmin lisää, joten varaa omasi nopeasti. Kellot saapuvat tämänhetkisen tiedon mukaan Suomeen marras-joulukuun vaihteessa.

Seiko Astron SSE021J1Limited Edition Chronograph on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista. Se kuuluu Seikon uuden sukupolven Astron mallistoon, johon kuuluvat kellot ovat tilavuudeltaan 30% edeltäjiänsä pienempiä. Niissä on myös ajanotto. Kuten aiemmatkin Astron mallit, ne ottavat ajan GPS sateliiteista. Seiko SSE021J1 kello pysyy siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Rannekellon tarkka GPS-siru synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Se tunnistaa 39 eri aikavyöhykettä, joten kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Siinä on myös perpetual-kalenteri vuoteen 2100 saakka, joten se osaa vaihtaa päivyrin päivämäärän aina oikeaksi kuun vaihtuessa, eli se ottaa huomioon kuukausien pituuksien erot. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko Astron SSE021J1 kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta titaanista ja ranneke aidosta nahasta. Sen rungossa ja kellotaulussa on tyylikkäitä ruusukullanvärisiä yksityiskohtia. Kellotalua suojaava lasi on valmistettu heijastamattomasta safiirilasista ja lasin ympärillä oleva reunakehä (bezel) on valmistettu valkoisesta keramiikasta. Kellon rannekkeessa on tuplapainimilla varustettu lukitus ja se on 100m/10atm vesitiiivis. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Tiedustelut ja varaukset koskien Seiko Astron sarjan kelloja voitte lähettää myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Lisätietoja
SKU 16032
Brändi Seiko
Kategoria Miesten kellot
Takuu 2 vuotta
mpn SSE021

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.