Seiko Astron SSE022 Novak Djokovic Limited Edition -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Astron SSE022 Novak Djokovic Limited Edition


Kysy tarjousta

Ei varastossa

SKU: 16021

Seiko Astron SSE022 Novak Djokovic Limited Edition mallia on valmistettu vain 2500 kappaletta, joista vain muutama tuli Suomeen. Tämä malli on saatavilla ainoastaan meidän kauttamme Suomessa. Se on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS satelliiteista. Se kuuluu uudemman sukupolven Astron kelloihin. Nämä uudet Astronit ovat 30% edeltäjiään pienempiä ja niissä on kronografi eli ajanotto. Kello on valmistettu Novak Djokovicin ja Seikon yhteistyön kunniaksi. Ainoastaan hyvin erityinen kello on tarpeeksi arvokas kuvastamaan Seikon ja Novakin läheistä yhteistyötä, ja voimmekin kiistattomasti sanoa, että Seiko Astron SSE022 vastaa kaikkiin odotuksiin. Kellon takakannessa on kaiverrettuna Novak Djokovicin nimmari. Kellon mukana tulee tyylikäs Limited Edition rasia, joka on suunnniteltu ainoastaan tälle kellosarjalle.

Seiko Astron kellot pysyvät siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS signaali on vain saatavilla. Seiko SSE022 Astron rannekello synkronoituu yli neljän GPS satelliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko Astron SSE022 Novak Djokovic kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta, punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Kellon tyylikästä mustaa taulua suojaava lasi on safiirilasia, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi. Kellon bezel, eli aikakehä on valmistettu mustasta keramiikasta. Kellon ranneke on valmistettu erityisen kestävästä silikonista ja siinä on tuplapainimilla varustettu lukitus. Kello on 100m/10atm vesitiivis. Kellon rungon leveys on 44,6mm ja paksuus 13,3mm.

SKU 16021
Brändi Seiko
Kategoria Miesten kellot
Takuu 2 vuotta
mpn SSE022