Seiko Elite Astron GPS Solar SSE127J1

d:Seiko Elite Astron GPS Solar SSE127J1 on pitkäikäinen kumppani tarkkuutta vaativalle käyttäjälle. Patentoidun teknologiansa ansiosta kello tunnistaa GPS:n välityksellä käytössä olevan aikavyöhykkeen, ja kelloon on ohjelmoitu 40 aikavyöhykettä, joten se pysyy aina ajassa ja näyttää tarkan päivämäärän - aina vuoteen 2100 saakka. Matkustaessa kelloon on mahdollista asettaa lentotila, jolloin se pysyy lähtömaan ajassa eikä vastaanota uutta GPS-signaalia lennon aikana. Solar-koneisto ottaa virtansa valosta joten paristojen vaihdosta ei tarvitse huolehtia. Kellossa on kestävä allergisoimaton titaanirunko, super hard-pinnoitettu ranneke, heijastamaton keraaminen kellokehä, luminoidut lumibrite-osoittimet, takometri ja turvalukko. Rungon leveys on 46 mm ja paksuus 14,3 mm. 8X82-koneiston ominaisuudet: Automaattinen viisarien asennon korjaus Päivämääränäyttö ja ikuinen kalenteri vuoteen 2100 saakka Maailmankello (40 aikavyöhykettä) ja kaksoisaika Kesä-/talviaika Ajanotto Lentokonetila Ylilatautumisen esto Virransäästötila ja varauksen ilmaisin Signaalin vastaanoton ilmaisimet Tarkkuus: ±15 sekuntia kuukausessa (kun ei vastaanota GPS-signaalia ja lämpötila 5°C- 35°C) Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36957

;
2 092,00 €
-25%

Seiko Elite Astron GPS Solar SSE127J1

Seiko Elite Astron GPS Solar SSE127J1

Tuotekoodi: 36957

Seiko Elite Astron GPS Solar SSE127J1 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

2 790,00 €

2 092,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Elite Astron GPS Solar SSE127J1 on pitkäikäinen kumppani tarkkuutta vaativalle käyttäjälle. Patentoidun teknologiansa ansiosta kello tunnistaa GPS:n välityksellä käytössä olevan aikavyöhykkeen, ja kelloon on ohjelmoitu 40 aikavyöhykettä, joten se pysyy aina ajassa ja näyttää tarkan päivämäärän - aina vuoteen 2100 saakka. Matkustaessa kelloon on mahdollista asettaa lentotila, jolloin se pysyy lähtömaan ajassa eikä vastaanota uutta GPS-signaalia lennon aikana. Solar-koneisto ottaa virtansa valosta joten paristojen vaihdosta ei tarvitse huolehtia. Kellossa on kestävä allergisoimaton titaanirunko, super hard-pinnoitettu ranneke, heijastamaton keraaminen kellokehä, luminoidut lumibrite-osoittimet, takometri ja turvalukko. Rungon leveys on 46 mm ja paksuus 14,3 mm.

8X82-koneiston ominaisuudet:

  • Automaattinen viisarien asennon korjaus
  • Päivämääränäyttö ja ikuinen kalenteri vuoteen 2100 saakka
  • Maailmankello (40 aikavyöhykettä) ja kaksoisaika
  • Kesä-/talviaika
  • Ajanotto
  • Lentokonetila
  • Ylilatautumisen esto
  • Virransäästötila ja varauksen ilmaisin
  • Signaalin vastaanoton ilmaisimet
  • Tarkkuus: ±15 sekuntia kuukausessa (kun ei vastaanota GPS-signaalia ja lämpötila 5°C- 35°C)

Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36957
Brändi Seiko
Kaiverrus 10
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 46 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet GPS-aika, Maailmanaika, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SSE127J1

Pieni hetki