Seiko Premier SKP391P1

d:Seiko Premier SKP391P1 on hienostunut kokonaisuus, jossa yhdistyvät ruostumaton teräs, safiirilasi ja puhtaan valkoinen kellotaulu. Tummien viisarien sininen sävy tulee komeasti esiin valoa vasten. Kellotaulussa on lisäksi roomalaiset indeksit sekä pieni pyöreä päivyrinäyttö. Sisältä Premier SKP391P1 on yhtä lailla huippulaatua - 7N39-kaliiperin koneisto edustaa japanilaista osaamista parhaimmillaan. Tässä mallissa paristo kestää n. 5 vuotta. Rungolla ja rannekkeella on leveyttä 41 ja 24 mm. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33546

;
429,00 €
Seiko Premier SKP391P1 4 1
    • Seiko Premier SKP391P1 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Premier SKP391P1

Seiko Premier SKP391P1

Tuotekoodi: 33546

Seiko Premier SKP391P1 4 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

429,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Premier SKP391P1 on hienostunut kokonaisuus, jossa yhdistyvät ruostumaton teräs, safiirilasi ja puhtaan valkoinen kellotaulu. Tummien viisarien sininen sävy tulee komeasti esiin valoa vasten. Kellotaulussa on lisäksi roomalaiset indeksit sekä pieni pyöreä päivyrinäyttö. Sisältä Premier SKP391P1 on yhtä lailla huippulaatua - 7N39-kaliiperin koneisto edustaa japanilaista osaamista parhaimmillaan. Tässä mallissa paristo kestää n. 5 vuotta. Rungolla ja rannekkeella on leveyttä 41 ja 24 mm.

Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33546
Brändi Seiko
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 41 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKP391P1

Pieni hetki