Seiko Presage Automatic Cocktail Time SRPD37J1


Kysy tarjousta

Varastossa (Määrä: 4)

SKU: 35409
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Seikon vuoden 2019 Baselwold-tapahtumassa julkaisemat Cocktail Time -mallit ovat todella eksoottinen kokoelma. Kellot ovat saaneet inspiraationsa palkitun japanilaisen baarimestarin, Hisashi Kishin, luomuksista. Kishi työskentelee tokiolaisessa Star Bar -ravintolassa ja hänen drinkkinsä ovat alalla suorastaan maailmankuuluja elämyksiä. Samaa loistokkutta voi kokea nyt myös Seiko-kellojen muodossa.

Seiko Presage Automatic Cocktail Time SRPD37J1 on väriltään kuin Mockingbird, ravintolamaailman ehdoton klassikkodrinkki. Ulkomuoto rakentuu tyylikkäästä 41 mm teräsrungosta, aidosta ruskeasta nahkarannekkeesta sekä upean vihertävästä kellotaulusta. Kellon koneisto on kaliiperiltaan 4R35, eli siinä on 23 kiveä ja n. 41 h käyntivara. Kellotaulua suojaa hardlex-mineraalilasi ja myös rungon takakansi on lasipintainen, tarjoten mainion näkymän koneiston hienovaraiseen mekaniikkaan.

Kaikille Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

SKU 35409
Brändi Seiko
Rungon leveys 41 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 4R35
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 12
Rannekkeen pituus 165 - 215 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Vihreä
Vesitiiviys 50m / 5atm
Takuu 2 vuotta
mpn SRPD37J1