Seiko Prospex SSC701P1 Save the Ocean Black Series Solar Chronograph

d:Sukella uuteen maailmaan Seiko Prospex Black Series on armoton kuin öinen aallokko ja sen alla vallitseva pimeys. Yösukelluksessa pillee aina omat vaaransa, mutta uskaliammille kokemus voi olla parhaimmillaan erittäin kiehtova. Yöaikaan kun kaikki näyttää hyvin erilaiselta - myös merten syvyyksissä. Tämä sinisävytteinen Save the Ocean -malli on tyylinsä lisäksi myös äärimmäisen luotettava ja vastuullinen valinta ranteeseen. Kellossa kehrää aurinkoenergialla toimiva, 6 kk käyntivaralla varustettu V175-kaliiperin koneisto, joka välttää automaattisesti liiallisen latauksen saamisen. 44 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ranneke huippulaadukkaasta silikonista. Aaltokuvioidusta kellotaulusta löytyvät sekuntikello, päivyri sekä kirkkaasti luminoituvat viisarit ja indeksit. Kyseisessä Diver's-mallissa sekä kehä että säätönuppi ovat kierrettäviä. Kaikki tämä yhdistettynä 200 m vesitiiveyteen ja kestävään hardlex-mineraalilasiin antavatkin sinulle loistavat eväät onnistua, kun seuraavan kerran puet märkäpuvun yllesi! Tuotenumero SSC701P1. Kaikille Seiko-tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Save the Ocean Seiko haluaa olla mukana auttamassa merten hyvinvointia uudella Save the Ocean -mallistollaan. Seiko Save the Ocean on tehty yhteistyössä Seikon ja isoisänsä jalanjälkiä seuraavan merten suojelijan, Fabien Cousteaun, kanssa. Fabien perusti vuonna 2016 Ocean Learning Centerin, joka tutkii ja tukee merten hyvinvointia. Osa tämän malliston myynnistä lahjoitetaankin Ocean Learning Centerille. Seiko on aina ihaillut Cousteaun perheen intohimoa väsymätöntä työtä merten hyvinvoinnin tukemista kohtaan. Fabienin isoisä on kaikkien tuntema punapipoinen merimies, Jacques-Yves Cousteau, joka omisti elämänsä meren ja vesielämän tutkimiselle. Jacques’n lapset ja lapsenlapset, Fabien mukaan lukien, jakavat yhteisen intohimon meriä kohtaan. Fabien viettikin lapsuutensa isoisänsä laivoilla Calypsolla ja Alcyonella tutkien vesistöjä ympäri maailman. Seiko haluaa olla tukemassa merten hyvinvointia Vuosittain meriin heitetään yli 635 tuhatta kiloa roskaa. Muovijätteet aiheuttavat vesistöissä valtavia ongelmia. Vuosittain noin miljoona merilintua ja 100 000 merinisäkästä kuolee ihmisten roskaamisen vuoksi. Fabien tekee siis todella tärkeää työtä koko maapallon hyväksi, ja tämän vuoksi Seiko haluaa olla mukana tukemassa häntä ja hänen elämäntyötään. Fabien rikkoi vuonna 2014 isoisänsä nimissä olleen maailmanennätyksen. Hän nimittäin eli tiiminsä kanssa täydet 31 päivää putkeen merenpinnan alapuolella ylittäen samalla päivän mitalla isoisänsä vanhan ennätyksen. Mission 31 -projektissa ryhmä sukelsi Florida Keysin saaristoissa Aquarius-nimiseen vedenalaiseen laboratorioon, josta he muun muassa tekivät sukellusretkiä lähialueella. Tänä päivänä Cousteau tunnetaan hyväntekijänä, joka pyrkii yhteistyössä hyväntekeväisyyskohteiden kanssa eheyttämään koko vesiekosysteemiä.

Sku: 33510

;
429,00 €
Seiko Prospex SSC701P1 Save the Ocean Black Series Solar Chronograph 4 1
    • Seiko Prospex SSC701P1 Save the Ocean Black Series Solar Chronograph on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Prospex SSC701P1 Save the Ocean Black Series Solar Chronograph

Seiko Prospex SSC701P1 Save the Ocean Black Series Solar Chronograph

Tuotekoodi: 33510

Seiko Prospex SSC701P1 Save the Ocean Black Series Solar Chronograph 4 1

Loppuunmyyty

429,00 €

Tuotekuvaus

Sukella uuteen maailmaan

Seiko Prospex Black Series on armoton kuin öinen aallokko ja sen alla vallitseva pimeys. Yösukelluksessa pillee aina omat vaaransa, mutta uskaliammille kokemus voi olla parhaimmillaan erittäin kiehtova. Yöaikaan kun kaikki näyttää hyvin erilaiselta - myös merten syvyyksissä. Tämä sinisävytteinen Save the Ocean -malli on tyylinsä lisäksi myös äärimmäisen luotettava ja vastuullinen valinta ranteeseen. Kellossa kehrää aurinkoenergialla toimiva, 6 kk käyntivaralla varustettu V175-kaliiperin koneisto, joka välttää automaattisesti liiallisen latauksen saamisen. 44 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ranneke huippulaadukkaasta silikonista. Aaltokuvioidusta kellotaulusta löytyvät sekuntikello, päivyri sekä kirkkaasti luminoituvat viisarit ja indeksit. Kyseisessä Diver's-mallissa sekä kehä että säätönuppi ovat kierrettäviä. Kaikki tämä yhdistettynä 200 m vesitiiveyteen ja kestävään hardlex-mineraalilasiin antavatkin sinulle loistavat eväät onnistua, kun seuraavan kerran puet märkäpuvun yllesi!

Tuotenumero SSC701P1. Kaikille Seiko-tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Save the Ocean

Seiko haluaa olla mukana auttamassa merten hyvinvointia uudella Save the Ocean -mallistollaan. Seiko Save the Ocean on tehty yhteistyössä Seikon ja isoisänsä jalanjälkiä seuraavan merten suojelijan, Fabien Cousteaun, kanssa. Fabien perusti vuonna 2016 Ocean Learning Centerin, joka tutkii ja tukee merten hyvinvointia. Osa tämän malliston myynnistä lahjoitetaankin Ocean Learning Centerille. Seiko on aina ihaillut Cousteaun perheen intohimoa väsymätöntä työtä merten hyvinvoinnin tukemista kohtaan. Fabienin isoisä on kaikkien tuntema punapipoinen merimies, Jacques-Yves Cousteau, joka omisti elämänsä meren ja vesielämän tutkimiselle. Jacques’n lapset ja lapsenlapset, Fabien mukaan lukien, jakavat yhteisen intohimon meriä kohtaan. Fabien viettikin lapsuutensa isoisänsä laivoilla Calypsolla ja Alcyonella tutkien vesistöjä ympäri maailman.

Seiko haluaa olla tukemassa merten hyvinvointia

Vuosittain meriin heitetään yli 635 tuhatta kiloa roskaa. Muovijätteet aiheuttavat vesistöissä valtavia ongelmia. Vuosittain noin miljoona merilintua ja 100 000 merinisäkästä kuolee ihmisten roskaamisen vuoksi. Fabien tekee siis todella tärkeää työtä koko maapallon hyväksi, ja tämän vuoksi Seiko haluaa olla mukana tukemassa häntä ja hänen elämäntyötään.

Fabien rikkoi vuonna 2014 isoisänsä nimissä olleen maailmanennätyksen. Hän nimittäin eli tiiminsä kanssa täydet 31 päivää putkeen merenpinnan alapuolella ylittäen samalla päivän mitalla isoisänsä vanhan ennätyksen. Mission 31 -projektissa ryhmä sukelsi Florida Keysin saaristoissa Aquarius-nimiseen vedenalaiseen laboratorioon, josta he muun muassa tekivät sukellusretkiä lähialueella. Tänä päivänä Cousteau tunnetaan hyväntekijänä, joka pyrkii yhteistyössä hyväntekeväisyyskohteiden kanssa eheyttämään koko vesiekosysteemiä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33510
Brändi Seiko
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn SSC701P1

Pieni hetki