Seiko Sapphire SGEH77P1

d:Seiko SGEH77P1 -rannekello on komea ja juhlallinen ajan näyttäjä. Kellon runko on valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä ja musta krokotiilikuvioitu ranneke on aitoa vasikan nahkaa. Kokonaisuuden kruunaa safiirilasilla suojattu musta kellotaulu. Ominaisuutena kellosta löytyy myös päivyri. Kellon rungon leveys on 39.5mm ja paksuus 9mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 20mm. Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30193

;
113,40 €
-40%

Seiko Sapphire SGEH77P1

Seiko Sapphire SGEH77P1

Tuotekoodi: 30193

Seiko Sapphire SGEH77P1 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

189,00 €

113,40 €

Tuotekuvaus

Seiko SGEH77P1 -rannekello on komea ja juhlallinen ajan näyttäjä. Kellon runko on valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä ja musta krokotiilikuvioitu ranneke on aitoa vasikan nahkaa. Kokonaisuuden kruunaa safiirilasilla suojattu musta kellotaulu. Ominaisuutena kellosta löytyy myös päivyri. Kellon rungon leveys on 39.5mm ja paksuus 9mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 20mm. Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30193
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SGEH77P1

Pieni hetki