Seiko SNDV39P1 Swarovski crystals

d:Seiko SNDV39P1 Swarovski crystals on klassisen tyylikäs naisten Seiko-kronografikello, jossa on tarkka 7T92-kvartsikoneisto. Rannekellon todella kaunista sinertävää helmiäistaulua koristaa selkeät osoittimet ja indeksit. Kellon kehässä hehkuvat 54 Swarovski-kristallia. Seiko SNDV39P1 -kellossa on myös selkeälukuinen päivämääränäyttö ja kronografitoiminnot. Rannekellon rungon halkaisija on 35,6 mm ja sen kellotaulua suojaa mineraalilasi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja ranneke antavat kellolle viimeisen silauksen. SNDV39P1 kuuluu vesitiiviysluokkaan 3 atm / 30 m eli kello on roiskevesitiivis. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "Kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Sku: 31723

;
221,40 €
-40%

Seiko SNDV39P1 Swarovski crystals

Seiko SNDV39P1 Swarovski crystals

Tuotekoodi: 31723

Seiko SNDV39P1 Swarovski crystals 0 0

Väliaikaisesti loppu

369,00 €

221,40 €

Tuotekuvaus

Seiko SNDV39P1 Swarovski crystals on klassisen tyylikäs naisten Seiko-kronografikello, jossa on tarkka 7T92-kvartsikoneisto. Rannekellon todella kaunista sinertävää helmiäistaulua koristaa selkeät osoittimet ja indeksit. Kellon kehässä hehkuvat 54 Swarovski-kristallia. Seiko SNDV39P1 -kellossa on myös selkeälukuinen päivämääränäyttö ja kronografitoiminnot. Rannekellon rungon halkaisija on 35,6 mm ja sen kellotaulua suojaa mineraalilasi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja ranneke antavat kellolle viimeisen silauksen. SNDV39P1 kuuluu vesitiiviysluokkaan 3 atm / 30 m eli kello on roiskevesitiivis.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "Kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Seiko-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31723
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 17mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SNDV39P1

Pieni hetki