Seiko Solar SNE525P1


Kysy tarjousta

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 36960
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Klassisessa Seiko Solar SNE525P1 miesten rannekellossa on kiiltävä teräsrunko, harjattu teräsranneke, sekä kauniin sininen taulu, jossa on ohuet pitkät teräsindeksit ja viisarit, sekä näyttö päivämäärälle. Solar-koneisto ottaa virtansa valosta, joten kello on aina kestävä ajannäyttäjä, eikä paristojenvaihdosta tarvitse huolehtia. Täyteen ladattuna kellossa on 10 kk:n käyntivara. Kello on vamlistettu täysin ruostumattomasta teräksestä, ja kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Rungon leveys on 40 mm ja paksuus on 10 mm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 20 mm. Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 36960
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Rungon leveys 40 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Luminointi Ei
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli V158
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 10
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn SNE525P1