Seiko Solar SUP429P1

d: Seiko Solar SUP429P1 on kaunis nelikulmainen ja pienikokoinen naisten rannekello, jossa on klassinen ilme ja pitkä paristoton käyntiaika. Rungon leveys on 25 mm, mikä tekee kellosta huomaamattoman ranteessa, ja kellotaulussa on kristalliviimeistely, kauniin siniset viisarit ja timanttihiotut teräsindeksit. Tyylikäs ilme on viimeistelty 40 kappaleen Swaroski-kristalliupotuksella. Ranneke on krokotiiliviimeisteltyä syvänsinistä vasikannahkaa. Kellon kestävä solar-koneisto latautuu valosta, ja täyteen ladattuna kellossa on n. 12 kk käyntivara. Kaikilla Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37215

;
224,00 €
-25%

Seiko Solar SUP429P1

Seiko Solar SUP429P1

Tuotekoodi: 37215

Seiko Solar SUP429P1 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

299,00 €

224,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Solar SUP429P1 on kaunis nelikulmainen ja pienikokoinen naisten rannekello, jossa on klassinen ilme ja pitkä paristoton käyntiaika. Rungon leveys on 25 mm, mikä tekee kellosta huomaamattoman ranteessa, ja kellotaulussa on kristalliviimeistely, kauniin siniset viisarit ja timanttihiotut teräsindeksit. Tyylikäs ilme on viimeistelty 40 kappaleen Swaroski-kristalliupotuksella. Ranneke on krokotiiliviimeisteltyä syvänsinistä vasikannahkaa. Kellon kestävä solar-koneisto latautuu valosta, ja täyteen ladattuna kellossa on n. 12 kk käyntivara. Kaikilla Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37215
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 25 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SUP429P1

Pieni hetki