Seiko Solar SUP431P1

d: Seiko Solar SUP431P1-rannekellossa on kaunis pyöreä, klassinen muotokieli ja pitkäikäinen solar-koneisto, joka tekee tästä kellosta kestävän vaihtoehdon. Kellon helmiäistaulu on kuvioitu, ja kellossa on pitkänomaiset roomalaiset indeksit ja viisarit. Lasi on hieman kupera, ja kellokehä on viimeistelty Swarovski-kristallein. Kestävä solar-koneisto latautuu valosta, ja täyteen ladattuna kellossa on n. 12 kk käyntivara. Rungon halkaisija on 30 mm. Kaikilla Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37216

;
261,00 €
-25%

Seiko Solar SUP431P1

Seiko Solar SUP431P1

Tuotekoodi: 37216

Seiko Solar SUP431P1 0 0

Väliaikaisesti loppu

349,00 €

261,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Solar SUP431P1-rannekellossa on kaunis pyöreä, klassinen muotokieli ja pitkäikäinen solar-koneisto, joka tekee tästä kellosta kestävän vaihtoehdon. Kellon helmiäistaulu on kuvioitu, ja kellossa on pitkänomaiset roomalaiset indeksit ja viisarit. Lasi on hieman kupera, ja kellokehä on viimeistelty Swarovski-kristallein. Kestävä solar-koneisto latautuu valosta, ja täyteen ladattuna kellossa on n. 12 kk käyntivara. Rungon halkaisija on 30 mm. Kaikilla Seiko-kelloilla on kahden vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37216
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SUP431P1

Pieni hetki