Seiko Solar SUT327P1

d:Seiko Solar SUT327P1 -rannekello on helmeilevän säihkyvä teos! Kellon runko ja turvalukollinen ranneke ovat valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä. Kauneuden kruunaa Seikon hardlex-mineraalilasilla ja Swarovskin kristalleilla koristeltu helmiäsen värinen kellotaulu. Rannekello saa käyntivaransa ympärillä olevasta valosta joten pariston vaihto ei ole tarpeen tämän kellon kanssa. Ominaisuutena kellosta löytyy myös päivyri. Kellon rungon leveys on 31.5mm ja paksuus 7.6mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 14mm. Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30194

;
197,40 €
-40%

Seiko Solar SUT327P1

Seiko Solar SUT327P1

Tuotekoodi: 30194

Seiko Solar SUT327P1 0 0

Väliaikaisesti loppu

329,00 €

197,40 €

Tuotekuvaus

Seiko Solar SUT327P1 -rannekello on helmeilevän säihkyvä teos! Kellon runko ja turvalukollinen ranneke ovat valmistettu hopean värisestä ruostumattomasta teräksestä. Kauneuden kruunaa Seikon hardlex-mineraalilasilla ja Swarovskin kristalleilla koristeltu helmiäsen värinen kellotaulu. Rannekello saa käyntivaransa ympärillä olevasta valosta joten pariston vaihto ei ole tarpeen tämän kellon kanssa. Ominaisuutena kellosta löytyy myös päivyri. Kellon rungon leveys on 31.5mm ja paksuus 7.6mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 14mm. Seiko -kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30194
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 32 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SUT327P1

Pieni hetki