Seiko SPC255P1 Perpetual Chronograph

d:Seiko SPC255P1 Perpetual Chronograph -kellossa on musta kellotaulu ja musta nahkaranneke. Kellossa on käytännölliset ominaisuudet: ajanotto, päivyri, herätys sekä perpetual kalenteri. Kellotaulun ulkoreunaa kiertää lisäksi takometriasteikko. Kellon rungon leveys on 40,6mm. Kellotaulua suojaa lähes naarmuuntumaton safiirilasi. Seiko kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 38156

;
276,00 €
-25%

Seiko SPC255P1 Perpetual Chronograph

Seiko SPC255P1 Perpetual Chronograph

Tuotekoodi: 38156

Seiko SPC255P1 Perpetual Chronograph 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

369,00 €

276,00 €

Tuotekuvaus

Seiko SPC255P1 Perpetual Chronograph -kellossa on musta kellotaulu ja musta nahkaranneke. Kellossa on käytännölliset ominaisuudet: ajanotto, päivyri, herätys sekä perpetual kalenteri. Kellotaulun ulkoreunaa kiertää lisäksi takometriasteikko. Kellon rungon leveys on 40,6mm. Kellotaulua suojaa lähes naarmuuntumaton safiirilasi. Seiko kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 38156
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 41 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SPC255P1

Pieni hetki