Seiko SRK040P1 Premier Slim

d:Seiko SRK040P1 Premier Slim -kellossa on pieni sekuntiosoitin näyttö kello kuudessa. Tässä mallissa on punakullan värinen runko ja ruskea nahkaranneke. Kellon ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon leveys on 38mm ja paksuus 7,5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 21mm. Rannekellossa on safiirilasi, mikä on materiaalina lähes naarmuuntumaton. Seiko kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä kellorasiassa, ja niille myönnetään Seikon virallinen kahden vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon kanteen ulkopuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 24784

;
449,00 €
    • Seiko SRK040P1 Premier Slim on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko SRK040P1 Premier Slim

Seiko SRK040P1 Premier Slim

Tuotekoodi: 24784

Seiko SRK040P1 Premier Slim 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

449,00 €

Tuotekuvaus

Seiko SRK040P1 Premier Slim -kellossa on pieni sekuntiosoitin näyttö kello kuudessa. Tässä mallissa on punakullan värinen runko ja ruskea nahkaranneke. Kellon ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon leveys on 38mm ja paksuus 7,5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 21mm. Rannekellossa on safiirilasi, mikä on materiaalina lähes naarmuuntumaton. Seiko kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä kellorasiassa, ja niille myönnetään Seikon virallinen kahden vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon kanteen ulkopuolelle esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24784
Brändi Seiko
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Väri Musta, Punakulta, Ruskea
Takuu 2 vuotta
mpn SRK040P1

Pieni hetki