Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time

d:Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time on tyylikäs sporttinen Astron, jossa musta kellotaulu ja silikoniranneke. Kellossa on Seiko Astron 8X53 koneisto. Tämän tyylikkään ja puhdaslinjaisen kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta titaanista. Kellon ranneke on valmistettu laadukkaasta silikonista. Kellon mustaa taulua suojaava lasi on safiirilasia, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi. Kellon bezel, eli aikakehä on valmistettu safiirikristallista. Kello on 200m/20atm vesitiiivis ja sen rungon leveys on 46,7mm ja paksuus 14,5mm. Kellon tärkeimmät ominaisuudet ovat GPS aikasignaalin vastaanotto, kaksoisaika, ikuinen kalenteri, maailmanaika sekä suuri ja selkeä päivyri. Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Tähän mallissa on lisäksi kaksoisaika toiminto, joten voit asettaa myös toisen aikavyöhykkeen ajan. Voit siis asettaa kelloon kotimaan ajan toiseen näyttöön ja kohdemaan ajan toiseen. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia. Astron kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 31155

;
1 883,00 €
Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time 5 1
    • Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time

Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time

Tuotekoodi: 31155

Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

2 690,00 €

1 883,00 €

Tuotekuvaus

Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time on tyylikäs sporttinen Astron, jossa musta kellotaulu ja silikoniranneke. Kellossa on Seiko Astron 8X53 koneisto. Tämän tyylikkään ja puhdaslinjaisen kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta titaanista. Kellon ranneke on valmistettu laadukkaasta silikonista. Kellon mustaa taulua suojaava lasi on safiirilasia, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi. Kellon bezel, eli aikakehä on valmistettu safiirikristallista. Kello on 200m/20atm vesitiiivis ja sen rungon leveys on 46,7mm ja paksuus 14,5mm. Kellon tärkeimmät ominaisuudet ovat GPS aikasignaalin vastaanotto, kaksoisaika, ikuinen kalenteri, maailmanaika sekä suuri ja selkeä päivyri.

Seiko SSE169J1 Astron GPS Solar Dual Time synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Tähän mallissa on lisäksi kaksoisaika toiminto, joten voit asettaa myös toisen aikavyöhykkeen ajan. Voit siis asettaa kelloon kotimaan ajan toiseen näyttöön ja kohdemaan ajan toiseen. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Astron kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja kello toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31155
Brändi Seiko
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 47 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet GPS-aika, Maailmanaika, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn SSE169J1

Pieni hetki