Seiko SSF003J1 Sportura GPS Solar

Sku: 24238

1 259,00 €

Seiko SSF003J1 Sportura GPS Solar

Lisää kuvia

Seiko SSF003J1 Sportura GPS Solar

Tuotekoodi: 24238

Seiko SSF003J1 Sportura GPS Solar 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

1 259,00 €

Tuotekuvaus

Seiko SSF003J1 Sportura GPS Solar on Seikon edullinen GPS kello. Kellossa on musta kellotaulua ja musta keraaminen kehä. Kellossa on Seikon neljännen sukupolven GPS Cal. 8X22 -koneisto. Uusi ohuempi koneisto mahdollistaa ohuemman rungon. Tässä mallissa rungon paksuus on 12,4mm (aiemmissa astroneissa 13,3mm). Kellon rungon leveys on 44,8mm. Seiko SSF003J rannekello synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi kello ottaa käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko SSF003J1 Sportura GPS Solar kellossa on lisäksi huippulaadukas heijastamaton safiirilasi ja keraaminen kehä. Mallissa on perpetual kalenteri, joka on ohjelmoitu vuoteen 2100 saakka. Indeksit ovat lumibrite luminoituja, joten ne loistavat pimeässä. Kellon rungon leveys 44,8mm. Seiko kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24238
Brändi Seiko
Väri Musta
Kaiverrus 10
Sukupuoli Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet GPS-aika
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 45
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita