Skagen Aaren SKW6478

d:Yksi kello, kaksi eri tyyliä! Skagen Aaren SKW6478 -rannekellon hihna on kaksipuolinen, tarjoten sinulle sopivan vaihtoehdon entistä useampiin asukokonaisuuksiin. Tässä mallissa värit ovat tummansininen ja punaruskea. Ranneke on aitoa nahkaa ja kulkee kellon rungon takapuolelta Nato-mallisesti. Kellotaulu on hiekkapuhallettu. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon halkaisija on 40 mm ja rannekkeen leveys 20 mm. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33241

;
101,40 €
    • Skagen Aaren SKW6478 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Aaren SKW6478

Skagen Aaren SKW6478

Tuotekoodi: 33241

Skagen Aaren SKW6478 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

101,40 €

Tuotekuvaus

Yksi kello, kaksi eri tyyliä! Skagen Aaren SKW6478 -rannekellon hihna on kaksipuolinen, tarjoten sinulle sopivan vaihtoehdon entistä useampiin asukokonaisuuksiin. Tässä mallissa värit ovat tummansininen ja punaruskea. Ranneke on aitoa nahkaa ja kulkee kellon rungon takapuolelta Nato-mallisesti. Kellotaulu on hiekkapuhallettu. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon halkaisija on 40 mm ja rannekkeen leveys 20 mm.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33241
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 150 - 200 mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6478

Pieni hetki