Skagen Aaren SKW6480

d:Yksi kello, kaksi eri tyyliä! Skagen Aaren SKW6480 -rannekellon hihna on kaksipuolinen, tarjoten sinulle sopivan vaihtoehdon entistä useampiin asukokonaisuuksiin. Tässä mallissa värit ovat klassiset musta ja harmaa. Ranneke on aitoa nahkaa ja kulkee kellon rungon takapuolelta Nato-mallisesti. Kellotaulu on mattapintainen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon halkaisija on 40 mm ja rannekkeen leveys 20 mm. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33242

;
179,00 €
    • Skagen Aaren SKW6480 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Aaren SKW6480

Skagen Aaren SKW6480

Tuotekoodi: 33242

Skagen Aaren SKW6480 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

Tuotekuvaus

Yksi kello, kaksi eri tyyliä! Skagen Aaren SKW6480 -rannekellon hihna on kaksipuolinen, tarjoten sinulle sopivan vaihtoehdon entistä useampiin asukokonaisuuksiin. Tässä mallissa värit ovat klassiset musta ja harmaa. Ranneke on aitoa nahkaa ja kulkee kellon rungon takapuolelta Nato-mallisesti. Kellotaulu on mattapintainen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon halkaisija on 40 mm ja rannekkeen leveys 20 mm.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33242
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6480

Pieni hetki