Skagen Anita SKW2721

d:Marmorisen kellotaulun ansiosta Skagen Anita SKW2721 -rannekellon omistajana voit olla varma, ettei kenelläkään ole ranteessaan samanlaista kelloa kuin sinulla! Kiven uniikit kuviot luovat mystiikkaa klassisen punakullan väriseen kokonaisuuteen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on mineraalilasi. Rungon halkaisija on 34 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 14 mm. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32811

;
141,00 €
    • Skagen Anita SKW2721 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Anita SKW2721

Skagen Anita SKW2721

Tuotekoodi: 32811

Skagen Anita SKW2721 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

235,00 €

141,00 €

Tuotekuvaus

Marmorisen kellotaulun ansiosta Skagen Anita SKW2721 -rannekellon omistajana voit olla varma, ettei kenelläkään ole ranteessaan samanlaista kelloa kuin sinulla! Kiven uniikit kuviot luovat mystiikkaa klassisen punakullan väriseen kokonaisuuteen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on mineraalilasi. Rungon halkaisija on 34 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 14 mm.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32811
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen pituus 140 - 185 mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn SKW2721

Pieni hetki