Skagen Freja 358SRSC

d:Skagen Freja 358SRSC -rannekello on näyttävää tanskalaista designia. Kellon runko valmistettu punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Hopeanvärinen ranneke ja mineraalilasilla suojattu helmiäisvärinen kellotaulu kruunaavat kauneuden. Kellotaulun indeksejä koristavat Swarovskin kristallit. Kellon rungon leveys on 26mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 14mm. Skagen kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28688

;
89,40 €
    • Skagen Freja 358SRSC on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Freja 358SRSC

Skagen Freja 358SRSC

Tuotekoodi: 28688

Skagen Freja 358SRSC 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

149,00 €

89,40 €

Tuotekuvaus

Skagen Freja 358SRSC -rannekello on näyttävää tanskalaista designia. Kellon runko valmistettu punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Hopeanvärinen ranneke ja mineraalilasilla suojattu helmiäisvärinen kellotaulu kruunaavat kauneuden. Kellotaulun indeksejä koristavat Swarovskin kristallit. Kellon rungon leveys on 26mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 14mm. Skagen kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28688
Brändi Skagen
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn 358SRSC

Pieni hetki