Skagen Freja rose-gold SKW2791

d:Skagen Freja rose-gold SKW2791-rannekellossa on kaunis pohjoisesta vaikutteensa saanut yksinkertaistettu kellotaulu ja kauniin pyöreä sileä runko. Kellon runko ja ranneke on ruostumatonta terästä ja kellotaulua koristaa 12 upotettua kristallia. Sunray-kellotaulu on hopeanväristä terästä. Rungon leveys on 25 mm ja paksuus on 6 mm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 11 mm. Skagen-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36873

;
104,25 €
    • Skagen Freja rose-gold SKW2791 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Freja rose-gold SKW2791

Skagen Freja rose-gold SKW2791

Tuotekoodi: 36873

Skagen Freja rose-gold SKW2791 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

139,00 €

104,25 €

Tuotekuvaus

Skagen Freja rose-gold SKW2791-rannekellossa on kaunis pohjoisesta vaikutteensa saanut yksinkertaistettu kellotaulu ja kauniin pyöreä sileä runko. Kellon runko ja ranneke on ruostumatonta terästä ja kellotaulua koristaa 12 upotettua kristallia. Sunray-kellotaulu on hopeanväristä terästä. Rungon leveys on 25 mm ja paksuus on 6 mm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 11 mm. Skagen-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36873
Brändi Skagen
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 25 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Kiven tyyppi Kristalli
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn SKW2791

Pieni hetki