Skagen Freja SKW1105 rannekello + Merete rannekoru lahjasetti

d:Tämä Skagen-lahjasetti pitää sisällään Freja SKW1105 -rannekellon ja Merete-rannekorun. Hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Skagen Freja SKW1105 -kello on varma valinta niin arkeen kuin juhliin. Sunray-kellotaulu, hopea mesh-ranneke ja kaunis pyöreä sileä runko luovat tyylikkään kokonaisuuden. Kellon runko on 34 mm leveä ja 10 mm paksu. Mesh-rannekkeinen Merete-rannekoru on minimalistinen, mutta sitäkin tyylikkäämpi. Rannekkeeseen pujotettua hopeaa helaa koristaa säihkyvät kristallit. Ranneke on säädettävissä eri kokoihin. Skagen-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28689

;
107,40 €
    • Skagen Freja SKW1105 rannekello + Merete rannekoru lahjasetti on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Freja SKW1105 rannekello + Merete rannekoru lahjasetti

Skagen Freja SKW1105 rannekello + Merete rannekoru lahjasetti

Tuotekoodi: 28689

Skagen Freja SKW1105 rannekello + Merete rannekoru lahjasetti 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

178,99 €

107,40 €

Tuotekuvaus

Tämä Skagen-lahjasetti pitää sisällään Freja SKW1105 -rannekellon ja Merete-rannekorun.

Hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu Skagen Freja SKW1105 -kello on varma valinta niin arkeen kuin juhliin. Sunray-kellotaulu, hopea mesh-ranneke ja kaunis pyöreä sileä runko luovat tyylikkään kokonaisuuden. Kellon runko on 34 mm leveä ja 10 mm paksu.

Mesh-rannekkeinen Merete-rannekoru on minimalistinen, mutta sitäkin tyylikkäämpi. Rannekkeeseen pujotettua hopeaa helaa koristaa säihkyvät kristallit. Ranneke on säädettävissä eri kokoihin.

Skagen-kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28689
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW1105

Pieni hetki