Skagen Hagen SKW6471

d:Skagen Hagen SKW6471 -rannekellon helmiäispintainen kellotaulu antaa kellolle avaruudellisen vaikutelman. 40 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä kehystää 20 mm nahkaranneke. Lisäksi kello kuuteen on sijoitettuna kätevä päivyri. Saatavilla myös mustalla helmiäispinnalla ja teräsrannekkeella. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32812

;
156,75 €
    • Skagen Hagen SKW6471 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Hagen SKW6471

Skagen Hagen SKW6471

Tuotekoodi: 32812

Skagen Hagen SKW6471 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

156,75 €

Tuotekuvaus

Skagen Hagen SKW6471 -rannekellon helmiäispintainen kellotaulu antaa kellolle avaruudellisen vaikutelman. 40 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä kehystää 20 mm nahkaranneke. Lisäksi kello kuuteen on sijoitettuna kätevä päivyri. Saatavilla myös mustalla helmiäispinnalla ja teräsrannekkeella.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32812
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6471

Pieni hetki