Skagen Hagen SKW6472

d:Skagen Hagen SKW6472 -rannekellon helmiäispintainen kellotaulu antaa kellolle avaruudellisen vaikutelman. 40 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä kehystää miellyttävä, niin ikään teräksinen 20 mm ranneke. Lisäksi kello kuuteen on sijoitettuna kätevä päivyri. Saatavilla myös sinisellä helmiäispinnalla ja nahkarannekkeella. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32813

;
183,75 €
    • Skagen Hagen SKW6472 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Hagen SKW6472

Skagen Hagen SKW6472

Tuotekoodi: 32813

Skagen Hagen SKW6472 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

245,00 €

183,75 €

Tuotekuvaus

Skagen Hagen SKW6472 -rannekellon helmiäispintainen kellotaulu antaa kellolle avaruudellisen vaikutelman. 40 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä kehystää miellyttävä, niin ikään teräksinen 20 mm ranneke. Lisäksi kello kuuteen on sijoitettuna kätevä päivyri. Saatavilla myös sinisellä helmiäispinnalla ja nahkarannekkeella.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32813
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 160 - 205 mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6472

Pieni hetki