Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581

d:Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581 on tyylikäs koneiston näyttävä skeleton-malli, jossa on hiekkapuhallettu taulu ja 22 mm leveä mesh-teräspunosranneke. Myös kellon takakansi on avoin näyttäen kellon koneiston myös takaa. Runko on leveydeltään 40 mm ja paksuudeltaan 11,5 mm. Kellossa on automaattikoneisto. Tanskalaiset Skagen-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37627

;
209,25 €
    • Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581

Tuotekoodi: 37627

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

279,00 €

209,25 €

Tuotekuvaus

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581 on tyylikäs koneiston näyttävä skeleton-malli, jossa on hiekkapuhallettu taulu ja 22 mm leveä mesh-teräspunosranneke. Myös kellon takakansi on avoin näyttäen kellon koneiston myös takaa. Runko on leveydeltään 40 mm ja paksuudeltaan 11,5 mm. Kellossa on automaattikoneisto. Tanskalaiset Skagen-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37627
Brändi Skagen
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6581

Pieni hetki