Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581

d:Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581 on tyylikäs koneiston näyttävä skeleton-malli, jossa on hiekkapuhallettu taulu ja 22 mm leveä mesh-teräspunosranneke. Myös kellon takakansi on avoin näyttäen kellon koneiston myös takaa. Runko on leveydeltään 40 mm ja paksuudeltaan 11,5 mm. Kellossa on automaattikoneisto. Tanskalaiset Skagen-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37627

;
279,00 €

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581

Tuotekoodi: 37627

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

279,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Skagen Holst Automatic skeleton SKW6581 on tyylikäs koneiston näyttävä skeleton-malli, jossa on hiekkapuhallettu taulu ja 22 mm leveä mesh-teräspunosranneke. Myös kellon takakansi on avoin näyttäen kellon koneiston myös takaa. Runko on leveydeltään 40 mm ja paksuudeltaan 11,5 mm. Kellossa on automaattikoneisto. Tanskalaiset Skagen-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa, ja niillä on 2 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37627
Brändi Skagen
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6581

Pieni hetki