Skagen Horisont Special Edition SKW2739

d:Skagen Horisont Special Edition SKW2739 -rannekello on saanut inspiraationsa kuusta ja sen kiertoradasta. Kellotauluun sijoitettu timantti kiertää kehää kuin kuu maata ja tätä avaruudellista yksityiskohtaa korostaa myös kellon kupera mineraalilasi. Tässä mallissa onkin vain yksi viisari, sillä kuun 12 h kierto osoittaa liikkeellään tunnit. 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja harmaa, 16 mm ranneke puolestaan aidosta nahasta. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33248

;
119,00 €
    • Skagen Horisont Special Edition SKW2739 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Horisont Special Edition SKW2739

Skagen Horisont Special Edition SKW2739

Tuotekoodi: 33248

Skagen Horisont Special Edition SKW2739 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

199,00 €

119,00 €

Tuotekuvaus

Skagen Horisont Special Edition SKW2739 -rannekello on saanut inspiraationsa kuusta ja sen kiertoradasta. Kellotauluun sijoitettu timantti kiertää kehää kuin kuu maata ja tätä avaruudellista yksityiskohtaa korostaa myös kellon kupera mineraalilasi. Tässä mallissa onkin vain yksi viisari, sillä kuun 12 h kierto osoittaa liikkeellään tunnit. 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja harmaa, 16 mm ranneke puolestaan aidosta nahasta.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33248
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn SKW2739

Pieni hetki