Skagen Horisont Special Edition SKW6487

d:Skagen Horisont Special Edition SKW6487 -rannekello on saanut inspiraationsa kuusta ja sen kiertoradasta. Kellotauluun sijoitettu messinkinen täplä kiertää kehää kuin kuu maata ja tätä avaruudellista yksityiskohtaa korostaa myös kellon kupera mineraalilasi. Tässä mallissa onkin vain yksi viisari, sillä kuun 12 h kierto osoittaa liikkeellään tunnit. 40 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ruskea, 20 mm ranneke puolestaan aidosta nahasta. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33244

;
107,40 €
    • Skagen Horisont Special Edition SKW6487 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Horisont Special Edition SKW6487

Skagen Horisont Special Edition SKW6487

Tuotekoodi: 33244

Skagen Horisont Special Edition SKW6487 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

107,40 €

Tuotekuvaus

Skagen Horisont Special Edition SKW6487 -rannekello on saanut inspiraationsa kuusta ja sen kiertoradasta. Kellotauluun sijoitettu messinkinen täplä kiertää kehää kuin kuu maata ja tätä avaruudellista yksityiskohtaa korostaa myös kellon kupera mineraalilasi. Tässä mallissa onkin vain yksi viisari, sillä kuun 12 h kierto osoittaa liikkeellään tunnit. 40 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ruskea, 20 mm ranneke puolestaan aidosta nahasta.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33244
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6487

Pieni hetki