Skagen Horisont Special Edition SKW6488

d:Sinitauluinen Skagen Horisont Special Edition SKW6488 -rannekello on saanut inspiraationsa kuusta ja sen kiertoradasta. Kellotauluun sijoitettu hopeanvärinen täplä kiertää kehää kuin kuu maata ja tätä avaruudellista yksityiskohtaa korostaa myös kellon kupera mineraalilasi. Tässä mallissa onkin vain yksi viisari, sillä kuun 12 h kierto osoittaa liikkeellään tunnit. 40 mm runko ja 20 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33245

;
119,00 €
    • Skagen Horisont Special Edition SKW6488 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Horisont Special Edition SKW6488

Skagen Horisont Special Edition SKW6488

Tuotekoodi: 33245

Skagen Horisont Special Edition SKW6488 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

199,00 €

119,00 €

Tuotekuvaus

Sinitauluinen Skagen Horisont Special Edition SKW6488 -rannekello on saanut inspiraationsa kuusta ja sen kiertoradasta. Kellotauluun sijoitettu hopeanvärinen täplä kiertää kehää kuin kuu maata ja tätä avaruudellista yksityiskohtaa korostaa myös kellon kupera mineraalilasi. Tässä mallissa onkin vain yksi viisari, sillä kuun 12 h kierto osoittaa liikkeellään tunnit. 40 mm runko ja 20 mm ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33245
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 40 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6488

Pieni hetki