Skagen Jorn Chronograph SKW6476

d:Skagen Jorn Chronograph SKW6476 on sijoitus, joka maksaa itsensä moninkertaisena takaisin. Tämä itsevarma kello takaa, että tyylisi on edustava tilanteessa kuin tilanteessa. Hiekkapuhallettu kellotaulu ja hillityt ajanottotaulut ovat oivallinen lisä kokonaisuuteen joka säväyttää, muttei pröystäile. Kellon ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on 41 mm leveä ja 10 mm paksu. Niin ikään teräksisellä rannekkeella on leveyttä 22 mm. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32814

;
141,00 €
-40%

Skagen Jorn Chronograph SKW6476

Skagen Jorn Chronograph SKW6476

Tuotekoodi: 32814

Skagen Jorn Chronograph SKW6476 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

235,00 €

141,00 €

Tuotekuvaus

Skagen Jorn Chronograph SKW6476 on sijoitus, joka maksaa itsensä moninkertaisena takaisin. Tämä itsevarma kello takaa, että tyylisi on edustava tilanteessa kuin tilanteessa. Hiekkapuhallettu kellotaulu ja hillityt ajanottotaulut ovat oivallinen lisä kokonaisuuteen joka säväyttää, muttei pröystäile. Kellon ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on 41 mm leveä ja 10 mm paksu. Niin ikään teräksisellä rannekkeella on leveyttä 22 mm.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32814
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 41 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW6476

Pieni hetki