Skagen Karolina SKW2725

d:Skagen Karolina SKW2725 on erittäin viehättävä ilmestys. Kellon kaunista tummansinistä kellotaulua kiertää timanttileikattu kehä, joka suorastaan säkenöi valonsäteiden helliessä sen pintaa. Tämä Karolina-malli on muodoiltaan hoikka ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellon rungon mitat ovat 38x7 mm ja rannekkeen leveys 14 mm. Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33007

;
143,00 €
    • Skagen Karolina SKW2725 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Skagen Karolina SKW2725

Skagen Karolina SKW2725

Tuotekoodi: 33007

Skagen Karolina SKW2725 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

143,00 €

Tuotekuvaus

Skagen Karolina SKW2725 on erittäin viehättävä ilmestys. Kellon kaunista tummansinistä kellotaulua kiertää timanttileikattu kehä, joka suorastaan säkenöi valonsäteiden helliessä sen pintaa. Tämä Karolina-malli on muodoiltaan hoikka ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellon rungon mitat ovat 38x7 mm ja rannekkeen leveys 14 mm.

Kaikille Skagen -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33007
Brändi Skagen
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 14mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SKW2725

Pieni hetki