Smartcaze Luxury Brown käyntikorttikotelo

d:Smartcaze Luxury Brown käyntikorttikotelo on tyylikäs kotelo käyntikorteillesi. Kotelon kääntyvä lippaosa on ruskeaa nahkaa ja kotelon runko terästä. Alligaattorikuvioitua ruskeaa nahkaa runsas tila käyntikorteille ulkomitat: 97 x 66 x 13mm Voimme kaivertaa veloituksetta käyntikorttikotelon etureunaan esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 50 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34130

;
29,90 €

Smartcaze Luxury Brown käyntikorttikotelo

Smartcaze Luxury Brown käyntikorttikotelo

Tuotekoodi: 34130

Smartcaze Luxury Brown käyntikorttikotelo 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,90 €

Tuotekuvaus

Smartcaze Luxury Brown käyntikorttikotelo on tyylikäs kotelo käyntikorteillesi. Kotelon kääntyvä lippaosa on ruskeaa nahkaa ja kotelon runko terästä.

  • Alligaattorikuvioitua ruskeaa nahkaa
  • runsas tila käyntikorteille
  • ulkomitat: 97 x 66 x 13mm

Voimme kaivertaa veloituksetta käyntikorttikotelon etureunaan esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 50 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34130
Brändi Smartcaze
Kaiverrus 50
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki