Suomi Hopeinen Pizzalapio

d:Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan pizzalapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Pizzalapion pituus on 26 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15132

;
141,00 €
-20%

Suomi Hopeinen Pizzalapio

Suomi Hopeinen Pizzalapio

Tuotekoodi: 15132

Suomi Hopeinen Pizzalapio 0 0

Väliaikaisesti loppu

177,00 €

141,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaisen Suomi sarjan pizzalapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Pizzalapion pituus on 26 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15132
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki